Nereye Böyle ?

Bucaspor, Bucaspor olalı böyle eziyet görmedi.Tarihi boyunca  hiç lig düşmemiş olan köklü bir kulüp olan Bucaspor’umuz en iyi yönetileceği dönemde beceriksiz kişilerin ve para göz insanların kurbanı oldu...

Süper Lige adım atar atmaz kadro kıyımı yapılan Fırtına’mız da taşlar yerinden oynadı.Elindeki muhteşem ruhu ve milyon dolarlık geliri ne olduğu belirsiz mülteci futbolculara, yöneticilere ve türbülente  kaptırıldı.

Şimdi bu taraftar kimden hesap sorsun kime isyan etsin !!!

Daha yol yakın.Yolun başındayken acil kırmızı alarm verilip kongre yapılmalı ve  bu kötü durum değerlendirilmeli.

Şuan ki mevcut kadoya  yorumum ise Devre arasında  büyük ihtimal alınan bütün yabancıların çoğu göderilcektir.Manucho, Dady Tomas Mulome ve  Leko. Kaleci Fernandes’de giderse kimse şaşırmasın.

Aldığım duyumlarda Bucaspor yönetimi devre arasını beklemeden sağlam yabancı bir futbolcuyla anlaşmış bulunmakta şuan da.Devre arası gelince bu sürpriz oyuncunun kim olduğunu öğreneceğiz.

Bucaspor’umuz Buca Arenasız hiçbir yere varamaz .Aslında bunun herkes farkında fakat televizyonlara  çıkıp ahkam kesen, şeref  sözü verip açıklama yapan yetkili kişiler bunun farkında değil.Buca Arena’nın büyültme çalışmalarını her gün takip ediyorum.Kaç ay oldu çalışmalar başlayalı fakat kaplumbağa hızıyla çalışmalar devam ediyor.Kaç işçi çalışıyor, kaçta paydos edip kaçta işe başlıyorlar bilen var mı hayır ? Peki televizyonlara çıkanlar nedemişlerdi?

Bu stad ne olursa olsun gece gündüz çalışılıp 14.Hafta Antalspor maçına yetiştirilecek demişlerdi.

Şimdi soruyorum bu kişilere ne oldu sözleriniz , neredesiniz.12.Hafta geldi maçımız Ankaragücü’yle Alsancak stadındadır.2 Hafta sonra  verdiğiniz söz doluyor ama stadın daha en az 3 aylık işi var bu şekilde çalışmaları  devam ederse.

Bir diğer değinmek istediğim konu ise Bucaspor’umuzu İzmir’de çekemeyenlere.Bu takım buralara tesadüfen gelmedi.Birkaç yerde okuduğum yazılar da şöyle denilmektedir;

İzmir takiminin,Izmir'in her yerine yayılma politikası... Bornova Mevlana Mahallesinden tutun,Kaynaklara,Torbalı,Ayrancılara kadar Izmir'in her köşesine spor okulu acan bir spor kulübü.


Yukarda denildiği gibi bu takım alt yapısıyla buralara geldi.Para babalarının elinde yönetilmiyor.Kurumsal bir yapısı olan , Türkiye ve Dünya çapında başarılara imza atmış yılların emeği  alt yapısı var.Siz ancak  Bucaspor’umuzu karalama kampanyası yaparsınız acizce, biz ise sizin başaramadığınız alt yapımızla övünürüz Türkiye’nin ve İzmir’in her yerine spor okullarımızı açmaya devam ederiz…

Hiç yorum yok: