Şans Bucaspor’u da Gör !



Bucaspor’un , Ankara da bir hafta da 2 defa karşılaştığı Gençlerbirliği karşısındaki şansızlığı insana kafayı yedirtti...
Süper Lig de dün oynanan Bucaspor-Gençlerbirliği maçın da yine Bucaspor’umuz gol kaçırma rekoru kırdı. İlk yarı ortada giden müsabaka 2. yarı da kopacağı belliydi.
İlk yarı herkesin bildiği futbol tarzı vardı saha da. 2.yarı ise Bucaspor’umuzun üstün futboluna karşılık gol bulamaması, atamasan atarlar sözünü dilime getirdi ki 1 dakika geçmedi defansın uyuşmazlığı yüzünden şanssız bir gol yedik.Kişi de suç aramıcam çünkü maçı izleyen herkes yorumunu ortaya koymuştur kanaatimiz de birdir.
Birde üstüne şanssızlık eklenince çileden çıkmamak elde değildi. 2. yarı onca pozisyon harcadık biri şansımıza gol olmadı. O hakem de mesleği bıraksın tarla da çapa yapmaya gitsin. Samet hoca gerekli değişiklikleri zamanın da yapamıyor. Cenk’i oyuna sokuyorsun topa vurmaya aciz, Mendy olmasa bu takım yanmıştı. Ali Kuçik girerken Samet çıkmamalıydı, onun yerine pasif kalan Musa çıkmalıydı.
Bu takımdaki şuan en büyük sorun son toplara vuramama ve defansın büyük anlaşmazlığıdır...
Ayrıca Sadece BucArena’daki maçları yenmekle olcak iş değil bu, deplasmandan en az 3 galibiyet almazsan dilim söylemeye varmıyor ama sonumuz hayır olmaz ! Düşünün bide TFF Bursa, Fb, Trabzon gibi maçları BucAren’aya vermeye yanaşmıyor.Eee biz hangi maçları oynuyacağız Arena da? Konya, Sivas, Kayseri ve Karabük bunları Arena da oynasak ne olur oynamasak ne olur diğer maçlar oynanmadıktan sonra.Diğer önemli maçları da Arena da oynuyacağız ki lig de kalma iddiamız artsın.
Daha önümüzde 13 hafta var, kimse ümitsizliğe kapılmasın.Yandaş medya Bucaspor'lu taraftarlarımız üstün de baskı kurarak eyvah, bitti, gitti oyunları yapıyor.Aklı,mantığı olan insan birkere buna inanmaz kanmaz. Düşünün bi G.birliğini yenseydik 14. sıraya yükselecektik.Ne değişti hiçbişey sadece avantajımızı 1hafta erteledik.
Diğer takımlar bizden çok mu farklı ?
A.gücü,Sivas,Konya hepsi kaybetti.Bu takımlarla aramız da hiçbir fark yok, neden onların taraftarları bizim gibi ümitsiz değil hal bu ki durumları bizimle aynı.Niye bunların üstün de böyle haberler yazılıp çizilmiyor.Çünkü psikolojik savaş taktiğini iyi kullanıyorlar.Bucalı taraftarları hep bir ağızdan ümitsizliğe itip isyana davet ediyorlar.Bu oyunlara kimse gelmesin.Konyaspor'u bu hafta Arenada yendik mi görün yine neler değişecek...
Kimse Ümitsizliğe Kapılmasın''

BU TAKIM BU SENE SÜPER LİG DE KALACAK !

Hiç yorum yok: