Sizin Neyiniz Var?


Fırtına, bırakma kendini hemen !
Biz kendimizden bu kadar eminken,
Seni  karşılıksız bu kadar  çok seviyorken…

Bucaspor , İzmir’in Tek Süper Lig temsilcisi.Bunu söylemek ne kadar kolay değil mi?Süper Lig’e çıkana kadar ilçesiyle bir bütün olan Bucaspor ne oldu da Süper Lig'e çıkınca bir köşeye atıldı.

Bank Asya’ya  yükseldiğin de şans eseri dediler, Bank Asya’dan Süper Lig’e yükselirken de ‘’Balon Takım’’ söner dediler.

Bucaspor taraftarıyla bir bütün olup dışarıdaki yanlı basının tek bir yazısına ve haberlerine aldırış etmeden buralara kadar gelmiştir.Fakat şimdi görüyoruz ki kaleyi dıştan fetih edemediler içten vurdular.

Bir ülkeyi yıkacak başlıca temel unsurlar nelerdir?Milli benliğini yetirmesini sağlamak, iç savaş çıkartıp kargaşaya yol açmak ve elindeki maddi manevi değerleri yok etmektir.Bucaspor’da da bu politika izlendi.

1)Bucalılık terimini yıkmak için İzmir’liyiz terimi kullanıldı, Bucaspor’u İzmir Bucaspor yapmaya çalıştılar.
2)Var olan ruhu yıkıp yerine paralı süvariler getirdiler.
3)Yönetim içte ikiye bölünmeye çalışıldı.
4)Buca Arena’yı mühürlediler daha sonra da Süper Lig’e uygun değil diyerek elimizden aldılar.(Şuan Buca Arena Stad’ı büyültme çalışmaları kaplumbağ hızında devam etmektedir.Ayrıca İzmir B.B. Buca Arena için verdiği para sözünü tam yerini getirmemektedir.)

 İşte bu dört değer elimizden alınmak istendi.1. planların da başarılı olamadılar,2. planlarını kusursuz yerine getirdiler, 3. planda başarılı oldular mı sorusu tam bir muamma çünkü Bucaspor’un kapıları sonuna kadar kapalıdır, 4.planda da büyük başarı elde ederek kalemizi komple yıkmış bulundular.

Elindeki dört  değerden ikisini aldılar ve çöküş başladı.

Nede güzel  gidiyordu değil mi bu dört değer elimizdeyken, fakat ikisini çalmaya başardılar.

Bucaspor peki şimdi ne yapacak? Tek tek merdivenlerden düşmesini mi izleyecek yoksa ‘’Hırsızlara’’ hesap sorup merdivenin bir basamağından tutup tekrar ayağımı kalkacak?

Bucaspor  Yönetimi kendine yakışanı yapacaktır.

1)Buca Arena için verdiği 14.Haftaya yetiştirilecek sözünü yerine getiremese de zarardan kar etmek için Buca Arena’yı Süper Lig 2.yarısının ilk maçına kesin yetiştirmeli,

2)Paralı süvarilerini göndererek tekrardan alt yapıya dönüp Buca ruhuyla mücadele eden genç yetenekleri kadroya alıp ve anlı açık başarıya aç oyuncular transfer etmelidir.

Bu iki değerimizi Süper Lig’in 2. yarısına hazır hale getirirsek değil lig de kalmaya çalışmak bir  İstanbul Büyükşehir  Belediye Spor gibi  Süper Lig’de taraftar avantajımızı da kullanarak herkese kök  söktürürüz.

SİZİN NEYİNİZ VAR ?

Düştüysek kalkarız, daha ölmedik ya 
Büyük yeminlerden vazgeçip dönmedik ya !


Hiç yorum yok: