Bucaspor Anlının AK’ıyla !


Süper Lig maratonu başladığından beri en son taraftarının yüzünü 3.hafta 3-0’lık  Gençlerbirliği galibiyetiyle güldüren Fırtına nihayet bu sevinci 10 hafta sonra yeniden yaşattı...

Lig de en çalkantılı  takım görünümünde olan Bucaspor her şeye rağmen yola devam ediyor.Ha tökezledi düşecek derken tekrardan ayağa kalkmasını bildi Fırtına.Hemde ne kalkış can havliyle 88. dakika da artık yeter  diye bağırdığımız vakit de koptu !

Gol sonrasındaki o sevinç dünyadaki hiçbir şeye paha biçilemezdi.Tüm Alsancak, Buca tribünün sevinciyle yerinden oynamıştı.Boğazın yırtılırcasına bağırmak hiç tanımadığın yanındaki insana sevinçten sarılmak ve ardından maç sonrası ‘’abi sen ne yaptın ya sevinçten, üstümü başımı parçaladın deyip kusura bakma kardeşim hatırlamıyorum deyip gülüşün’’ işte bu tribün de her şeyin özetidir 90 dakika sonun da.

Gelelim asıl konumuza, 1-0’lık Antalyaspor galibiyetine aldanmamak gerekiyor.Samet  Aybaba’nın koyduğu hedefteki gibi  ilk yarı 15 puanla kapatıp zarardan kar etmeye çalışmalıyız.

Devre arasında nokta transferlerle kadroyu güçlendirirken bir yandan da bütçeyi sarsmamak gerekir. Çünkü bu kulüp koskoca İzmir’de Buca’da  formasına göğüs reklamı alamamış bir kulüptür.Gerçekler acı ama yüzleşmek lazım.Borcun altına girip de varını yoğunu yine harcarsan bu başarılar sana zehir olur.Bütçemize uygun transferler yapılarak en iyi şekilde bu dönemi atlatmalıyız…

Şuan ki mevcut kadroda ise yüzde yüz asla olmaması gereken tek oyuncu varsa oda Manucho’dur.Bu adam mı İngiltere’de oynadı diyor insan ilk izlediği zaman, sonra ki izlediğin maçlarında ise bu 3.Lig de dahi top oynayamaz diyişin ve inadına sahada 90 dakika kalıp boş boş koşup saçmalamasını izlemek insanı baştan başa çileden çıkartması.

Kamil Ahmet Çörekçi bu zamana kadar neden oynatılmadı sorusu ise insan da kızgınlık uyandırıyor.Takımdaki havası ve 2 farklı devrede farklı mevkiler de oynayıp rakip oyuncularının oyununu bozup kesmesi 14 hafta boyunca o  mevki de oynayan futbolcuların  formanın hakkını vermediğinin tescilli kanıtıdır Ahmet’in saha da sergilediği harika futbolu.

Fırtına asilce kendine yakışanı yapacaktır ve ele muhtaç olmadan buralara kadar nasıl geldiyse bundan sonrasını da öle devam edecektir.Bir kere daha uyarmak istiyorum formasının göğsüne bir reklam dahi alamayan  bu takımın tek korkusu borcu olsun !

Her gün sorulan bir diğer soruyu da yanıt vermek istiyorum bir kez daha.

Buca Arena Ne oldu ?

BucaArena’da herşey şuan yolunda gözüküyor.Şeref  tribününün büyültme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Süper Lig’in 2.yarısına orası yetişir ama birde şimdi  maraton ve küçük kale arkasının büyültülmesi var.Maraton tribünün arkası yıkılıp 6 sıra daha yukarı yükseltilecektir.Orası şeref tribününün büyültülmesine göre basit gözükse de epey bir vakit alacağa benziyor.Geçen gün saat geçe 11 cıvarı olmasına rağmen maraton tribün çalışmaları devam ediyordu ve takdir ettim.Fakat bu çalışma sadece  bir iki günlük gece çalışmasıyla dar bir işçi kadrosuyla olmaz.İzmir Büyükşehir Belediyesinin verdiği  para sözünün peşin de olup o parayı onlardan kopartıp almasını bileceksin.Kimseye pabuç bırakmayacaksın.Yok efendim biz elimizden geleni yaptık destek de bulunduk dedirtmeyeceksin.Hakkın ne ise adam gibi zamanın da alıp taraftarını memnun edeceksin.Yoksa bu stad 2.yarıya yetişmezse Buca Taraftarının herkes gazabından korksun ki ne korksun!!!

Bu taraftar susuyorsa sizlerin övündüğü şeref sözüne güvenerek susuyordur.14.hafta ya yetiştirilecek dediniz stad, bugün o gün dü.Hani neredeyiz yine göçebe şekilde Alsancak Stadındayız.

Bu sefer verdiğiniz sözü tutun ne yapıp edin 2.yarının ilk maçına  BUCA ARENA stadını hazır hale getirin !!! 


Asıl adamlar ise assolistler  son dakika sahneye çıkar ve son noktayı koyar.Bende son noktamı asi kral Orhan Ak'a ayırmak istedim.Takımın defanstaki bel kemiği ve forvetin ise gizli silahı.Bucasor'un yaptığı en mantıklı transferdir  Orhan onlarca alınan oyuncular arasında.Utansın ki forvetler bir defans oyuncusu 3 golle takımını sırtlıyor.

Bucaspor'umuza devre arasın da böyle deneyimli ve ruhlu başarıya aç oyuncular alınırsa bu ligde kalmamız için son hafta mucizelerine inanıp çırpınmamıza gerek bıraktırmaz.

Haber Türk Yazarı Hasan ELİDEMİR Abimin dediği  gibi son bir sözüm var; Beee Uuuu Ceee Aaaa... Yürüyün be !!!

Hiç yorum yok: