Bu Kadar mı ?


2 sene de herkesi kıskandıracak şekilde taraftar sayısını çoğaltan ve üst üste gelen başarılarla bir anda tüm engellemelere rağmen istenmeden de olsa ülke basınının gündemine oturan Bucaspor sadece  belli bir süre yer bulabildi bu kurt kapanında...

Bir kulüp sadece resmi sitesi ve bir basın sözcüsüyle sınırla kalamaz.Bucaspor kulübü basın gücünün farkında değildir.Diğer kulüplerin basın yayın gücü o kadar güçlü ki özel teşkilatları var.Resmi siteye ben haber girdim yayınladım, yerel Ege gazetesine özel röportajımı verdim oldu bittiğe getirilemez bu güç !

Bucaspor resmi sitesi ile Bucasporla  ilgili haberleri saatler sonra ajanslarda yayınlanan haberler girilip tasdik edilmektedir. Yada yalanlanmaktadır.Ve sürekli kulüpten dışarı bilgi aktarımı bir sitemin olmadığını gösterir.

Günümüz çağın da en büyük koz basın yayın gücüdür. 2.Lig de mücadele eden birkaç ekibin bile o kadar sistemli oluşumu var ki hangi gazeteyi açarsan aç hangi siteye girersen gir senin Süper Lig takımından daha çok ve kaliteli haberi var.

Dediğim gibi bir resmi site haberi yayımlamasıyla yada yerel Ege gazetesine tek bir kişiye özel haber vermesiyle olmaz bu iş.Nasıl tesislenmede diğer kulüpler bizi örnek alıyorsa biz de başka kulüplerin basın gücünü örnek alıp uygulayacağız.Taraftar takımının olumlu yada olumsuz haklı şekilde gazeteler de ve basın da yer almasını ister.Böyle olursa  taraftarın bilgili olur senin hakkın da ve gurur duyar.

Sen artık Süper lig ekibisin uyanmalısınız bu deli uykudan.Burası diğer liglere benzemez ya zihniyet birlikte sistem değişecek ya da kişi değişimi olacak sağlıklı ve akıllı şekilde.

O kadar bütçe ayırdığın basının gücü Bu Kadar mı?

Asıl konumuz ise Bucaspor gol kaçırma rekoru.

Hangi spor programını açsam Bucaspor bugün ne goller kaçırdı öle ya, bu oyuncular bu golleri atsa ilk 6 da olur diyorlar önemli yorumcular.Süper Lig de ilk müsabakamız olan Beşiktaş maçından tut son rakip Manisaspor’a  kadar toplasan kaçan golleri işin içinden çıkamazsın.

Diğer kulüpler boyna forveti sağlam tutar gol atması için bizim takım defansı sağlam tuttu golcü almayı unuttu onu geçtik  elindeki golcü de bedavaya  gitti. Lig de kalmak istiyorsan gol atman lazım  bunu hesaba katmadık herhalde süper lige çıkarken.Sen nasıl geldin buralara.Çok övünüyordan çok gol attım rekor kırdım haberleri yapıyordun.Ne oldu ? Sustun!

Şimdi de her hafta aynı açıklamayı yapıyorsunuz.Tek sorunumuz gol yolların da, sabit Bucaspor açıklaması hangi siteye girerseniz bunu görürsünüz.

39 puan alırsak ligde kalırız diyorsunuz.Senin elinde 16 haftada 12 puan var.Buda gösteriyor ki topu topu  4 maç kazandın 12 maç kaybettin.

2.yarı nasıl olacak, çok mu farklı olacak?.Evet hepimiz ümitliyiz.Nedense inanmak ve başarmak istiyoruz.Toplam da 2.yarı da 27 puan alman lazım.Bu da 9 net galibiyet puanına denk geliyor.Lig de var 17 hafta ve 9 galibiyete eşit olacak şekilde toplam da 27 puan almak zorundasın.

Bu Kadar mı ? 

Artık gerisini siz düşünün...

Hiç yorum yok: