Bucaspor ve 2010 Yılı

Acısıyla-Tatlısıyla 2010 yılını da geride bıraktık...

Dünya da  bir Bucalıya ömrün boyunca en mutlu olduğun an hangisi deseler hiç şüphesiz 82 yıllık tarihi boyunca ilk defa 8 Mayıs 2010 gecesi Fırtınamızın Süper Lige çıkışı diyecektir…

Anlı, şanlı 82 yıllık tarihin de de hiç küme düşmemiş olması, sağlam gelecek vaat eden alt yapısı, 700Bin nüfüslü Buca semtinin geç de olsa takımı için kenetlenmesi, tek bir çatı altında BucaFanClub (B.F.C)Taraftar Grubu altın da toplanması bunların hepsi son yıllar da gelmiş geçmiş en iyi ve güzel gelişmelerdir Bucaspor tarihin de.

Türkiye futbol liglerin de rekorları 2 sene de alt üst ederek büyük başarıla imza atan  Ege’nin Fırtınası Bucaspor gerisine baktığın da ne kadar da zor işleri başardığını görüyor.

Bir yan da yıllardır üst liglere çıkmaya çalışan ekipler, diğer yan da ise ekonomik krizle boğuşup yok olma aşamasına gelen  yönetimler.

Bucaspor kısa süre de yaptığı hatalarının farkına vararak daha deneyimli şekilde hareket etmektedir.

Kimse öldük bittik muhammeti boşu boşuna yapmasın.Tarihi boyunca hiçbir hata yapmamış bir devlet ya da kulüb yoktur.Önemli olan hatalardan gerekli dersi çıkarmaktır.

Yeri geldiğin de sürekli muhalefet oluruz fakat yeri geldiğinde de destek olmasını da biliriz.

Geçmişe bir sünger çekerek 2011 için yeni bir sayfa açtık Bucaspor’umuz için; Şimdi sıra da ilk iş olarak Süper Lig de  kalıp geleceğe daha iyi bakarak sağlam adımlar atmalıyız.

Bu çerçeve de ilk olarak Buca Arena stadı büyültülüp, tesislerimiz baştan aşağa yenilendi.

Bunlar işin görünen yüzü.Asıl önemli olan ise  içerdeki zihniyetin modern hale gelip geliştirilmesidir.Bunun için kulübe yönetici alımını sıkılaştırıp  geleceklerin önünü kesmemek lazım.Bucaspor kulübü kimsenin arkadaş ortamını bir arada tuttuğu desteklediği kolladığı yer değildir.

Bu nedenle kulüb yönetiminin değiştirilmek istenen yönetici alım yasası daha farklı düzenlenmeli.Kulübe dışarıdan huzuru kaçıracak ya da başka emelleri için kullanacak insanlar alın demiyorum.Has Bucalı iş adamları İzmir’e Gönül vermiş ya da Ege’li iş adamlarını alarak daha sağlam bakabilirsin geleceğine.

İçimizdeki geleceği parlak kardeşlerimiz Bucaspor’a destek vermek istese mevcut yasadan dolayı  birçok zorlukla karşılaşıp belki hevesi kırılıp destek olmaktan bile vazgeçebilir.O yüzden şimdiyi düşünerek değil geleceği düşünerek hareket edilmelidir.

2011 yılında üzerin de duracağım en önemli konu bu olacaktır.

Bucaspor için 2011 yılında temennilerim alt yapısındaki cevherlere daha çok şans tanıyıp, lejyoner oyunculara ve menajer bozuntularına itibar göstermemesidir…

"Sarı Lacivert esecek FIRTINALI, Mutlu, Huzurlu ve Sağlıklı, İyi Seneler Tüm Dostlarıma,'' YENİ YILINIZ 2011 KUTLU OLSUN...http://bucafanclub.com/

Hiç yorum yok: