Gençlere Güvenimiz Sonsuz



1.hafta K.Erciyes beraberliği, 2.hafta Tavşanlı yenilgisi, 3.hafta Sakarya galibiyeti, 4.hafta Konyaspor beraberliği, 5.hafta Kartalspor yenilgisi ve 6.hafta ile galibiyet geliyor…!


Bank Asya 1.Lig’de ilginç bir istatistik yakalayan Fırtına 2 beraberlik, 2 yenilgi ve 1 galibiyet ile yoluna devam etmekte. Genç bir kadrodan oluşan Bucaspor’da işlerin yerine oturması için 8-9 hafta beklenilmesi gerektiğini düşünüyordum ve 6.haftaya girdik. Takım yavaş yavaş yerine oturmaya başlamış durumda.
Benim düşüncem Sait Hoca’nın gelecek haftalardaki Denizlispor, Karşıyaka ve diğer her maça özel bir tane gol yollarında bitirici oyuncu hazırlaması lazım. Bucaspor’un as forvetten hariç gizli forvete ihtiyacı var. Rakip takım oyunları  Jebrin’e ve Abdülkadir’e 2’li ve 3’lü pres yaparak oyununu kitliyor.  Bu nedenle  Sait Hoca Jebrin ve Abdülkadir’e  hariç bir gizli forvet koyması lazım takıma. Rakip takım oyuncaları Jebrin ve Abdülkadir’e kitlenmişken özel hazırlanmış forvet oyuncusu bitiriciliğini konuşturarak Fırtına’yı galibiyete daha kolay taşıyabilir.
Bucaspor’lu futbolcular ise Kartalspor karşısında kötü oynamadı.Fırtına rakibi karşısında  üstün futbol sergilemesine rağmen birtürlü golü bulamadı.Kartalspor ise bulduğu 1-2 pozisyondan birini gole çevirerek maçı aldı.Şans bugün Bucaspor’dan yana değildi.İyi oynadığımız maçı verdik fakat oyuncularımızın kendine olan özgüvenleri, teknik ekibi ve taraftarı mutlu etmekte gelecek haftalar için ümit vermektedir.
Sait Hoca kadroyu daha iyi şekillendirmeye başladı ve B.F.C taraftar grubu genç oyunlarının özverili oyunu karşısında daha da ateşlenerek onlara sahip çıkmaya başladı.
B.F.C taraftar grubunun tek söylediği kelime; Sait Hocamıza ve Genç Bucaspor’lu oyuncularımıza güveniyoruz, ne olursa olsun sonuna kadar yanlarındayız.
Hedef en kötü ilk 6 !
Bucaspor teknik ekibiyle, yönetimiyle, futbolcularıyla ve B.F.C taraftar grubuyla böyle muhteşem birlik sağladığı sürece Bank Asya 1.Lig’de sırtı asla yere gelmez, hedef en kötü ilk 6 olur !
”  Efkan AYHAN  ”
Bucaspor Buca

1 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.