İnancın Adı, FIRTINALAR !


Bucaspor, Buca Arena’da Giresunspor’u, Abdülkadir’in son dakika golüyle yenerek 2009-2010 ruhunu tekrar yakaladı…


Giresunspor karşısında sahada 5 tane 1992 doğumlu, 1 tane de 1993 doğumlu Bucaspor’lu futbolcu vardı. Bu genç ve yetenekli oyuncuların, 74 doğumlu Erman Güraçar ’dan, 84 doğumlu Zafer Çevik ’den bir farkı yoktu. Delikanlı abilerini hırslarıyla daha da ateşliyorlar, özgüvenleriyle sahada hâkimiyeti tutmalarını sağlıyordu.

Son dakikalara girilirken Giresunsporlu futbolcular sahada tiyatro oynamaya başlamış yerden kalkmıyorlardı. Skorun 1-1 olmasından sonra tribünde taraftarlar arasında Sakaryaspor maçı konuşulmaya başlanmıştı.

Civar’ın, Sakarya’daki son dakika golü akıllara geliyor, neden yine olmasın diyordu taraftarlar.
Ve beklenen an gelmişti.

Abdülkadir sol kanattan, kale çizgisinin 10 metre gerisinden serbest vuruş kullanacaktı. Herkes o an Abdülkadir’e kitlenmiş dua ediyordu.

Maçın özetini izlediğimizde Abdülkadir öyle sert bir vuruş yapmış ki kaleye, TRT Spor kamerası bile tam 90’a giden topu takip edememiş. Golden sonra Bucaspor yedek kulübüsü ve tribünler coşkudan yıkılıyor, orta hakem ise coşku seli içerisinde napacağını şaşırmış olan biteni izliyordu.

Abdülkadir’i canı gönülden tebrik ederim.10 maçta 8 gol atmak süper bir beceridir. Benim gönlüm Abdülkadir’in böyle bir çıkış yakalamışken yine Bucaspor’ da kalmasından yanadır. Süper Lig’den düştüğümüzde birçok talibi olmasına rağmen gemiyi terk etmeyerek büyük takdir toplamıştı. Sezon sonuna gelindiğinde bu talipler daha da artacaktır elbet fakat Bucaspor’ dan ayrılan oyuncular tam bir dikiş tutturamamıştır gittikleri yerlerde. Bucaspor kulübü Abdülkadir’in hakkı ne ise fazlasıyla versin ve elinde tutsun. Böyle bir oyuncu kolay kolay bulunmuyor.

Pazar günü, saat 13.30’da deplasmanda Boluspor ile karşılaşacağız. Bucaspor’ da futbolcular rehavete kapılmazsa en kötü ihtimal sahadan berabere ayrılırız.


Sait Hoca, Bolu’dan da bir galibiyet çıkartırsa hedefi ilk 3 olarak belirler…


BucasporFan.Com Köşe Yazarı ” Efkan AYHAN

Bucaspor 2-1 Giresunspor | Tam 90 Abdülkadir !
Bucaspor Buca

Hiç yorum yok: