Objektif ve Tarafsız Olun

Bucaspor’un 84. yıl kutlamasının tek bir satır dahi haber yapmayan İzmir medyası, Bucaspor’da kötü bir gelişme oldu mu anında manşetlere taşıyor…


Bucaspor’un yere sağlam bastığı adımlarından korkan İzmir medyası bu korkusunu Fırtına’nın 84. yıl kutlamasında da yüzünü gösterdi.
Haftalarca Bucaspor’un 84. kuruluş yıl dönümünü Çevik Bir Meydanın da kutlanacağı duyuran Bucalı taraftarların sesine kulak tıkayan İzmir medyası kutlama alanına ne bir kameraman ne de bir fotoğrafçı yollamıştı. Oysaki Bucalı taraftarlar bizzat kendileri günler öncesinden İzmir kanalları ve gazeteleriyle irtibata geçmiş onları kutlama alanına davet etmişti.
Her geçen gün büyüyen, gelişen, tribün kültürünü oturtmaya başlayan Bucaspor taraftarını görmezden gelmeye çalışan İzmir medyası büyük yanılgı içindedir.
Bilmem kaç yüz kilometre Gaziantep’e gittiler haberleriniyapanlar bunu Bank Asya 1.Lig’de 2 sene önce gerçekleştiren Bucaspor taraftarının 2 satır haberini yapmamıştır.
İzmir medyasındaki gazeticiler objektif ve tarafsız olsun.
Ayrıca Bucaspor kulübün de olmayan şeyleri oluyormuş gibi gösteren, yapılan olumlu açıklamaları farklı yöne çekip kulübü karıştıran, her gün Bucaspor’un huzurunu nasıl kaçırırım diye düşünen, gazeteciler lütfen objektifliğini ve tarafsızlığını korusun.
Buca Arena Yolsuzluğu
Temelinin atıldığı ilk günden bu yana sürekli gündem de olan,  adı sürekli Bucalı ve İzmirli siyasetçiler tarafından ağızlardan düşmeyen Buca Arena Stadı gerçeğinin farklı bir yüzü daha var.
Buca Arena Stadı müteahhidi Bucaspor’un, Karşıyaka’yı 2-0 yendiği maçın hasılatlarına haciz yoluyla el koydurmuştur.  Buca Arena’nın müteahhidi bu parayı hak etmekte midir? Bana göre kuruşunu dahi hak etmemektedir.
Evka-1 spor vadisi adıyla anılan koca alana gece kondu tarzı tribünler diken, mimarı açıdan sıfır atmosfer taşıyan Buca Arena hangi kafayla yapıldı. Sadece doğal atmosferi ile insanı büyüleyen Buca Arena’ya müteahhit tek bir emek dahi sarf etmemiştir. 20 yıllık bir inşaat ustasının dahi daha iyi gerçekleştireceği iş kime peşkeş çekilmiştir?
Yapım aşamasında trilyonlarca rantın döndüğü Buca Arena’da sadece müteahhit mi parasını alamadı çok saçma bir durum.
Buca’da onca müteahhit varken neden Bucaspor sevgisi taşımayan insana bu iş yaptırıldı?
Buca Arena Stadı yapılırken görev de bulunan kişiler bunun açıklamasını Bucaspor taraftarına yapmak zorundadır. Bu kişiler kendilerini gayet iyi bilmektedir ve karşılıklı salağa yatıp danışıklı dövüş yapmamalıdırlar!
Sait Hocamızın soy ismi yeter; KARAFIRTINALAR!
Cesur, delikanlı, yürekli en önemlisi HAS BUCALI. Soy ismi ise Bucasporumuzun lakabına apayrı bir hava katmaktadır.
Sait Hocamızın bu kadar zorluk ve yokluk için de böyle gözü kara, akıllıca, fırtına gibi hareket etmesi KARAFIRTINALAR soy ismini ne kadar çok hak ettiğini açıkça göstermektedir.
Sen genç Bucalı evlatlarınla yürü Sait Hoca, cefakâr Bucaspor taraftarı sonuna kadar yanında…
BucasporFan.Com Yazarı ”Efkan AYHAN ”

Hiç yorum yok: