Jebrin’de Menajer Oyunu !


Bucaspor’un üstüne karabulut gibi çöken Jebrin’in menajeri Onur Beziray’ın foyasını ortaya çıkardık…!

BucasporFan.Com sitemizin ilkeleri kaliteli, doğru ve araştırılmış haberdir.
Bu çerçeveden yola çıkarak belli saygı çerçevesi içinde olup bitenleri gün boyu haberlerimizi yayınlayarak kaliteli şekilde değerlendirdik.
Doğru haber olduğunu ispatlamak için gün boyu Bucaspor’un önde gelen isimleriyle telefon görüşmeleri yaptık.
Araştırılmış haber olduğunu kanıtlamak için ise olayın en ince ayrıntısına kadar inip kurcaladık. Herkes yüzeysel bildik konuları konuşurken BucasporFan.Com olaya farklı bir boyut kazandırdı. Bucaspor’a geldiği günden bu yana hiçbir Bucalının Jebrin’in resmi sitesi olduğundan dahi haberi yoktu, tabi bizde dahil bu duruma. Ve bu yoldan çıkarak Jebrin’in sitesinin alan adını ve serverını araştırmaya başladık. Araştırmayı yaparken ilk başta biraz ümitsizdik, çünkü alan adı sahibinin isteği doğrultusunda tüm bilgiler saklanabiliyor yani hiçbir bilgi edinilmiyordu alan adıyla ilgili.
Fakat şark kurnazı arkadaşlar her şeyi akıl etmiş ama bu gizlilik olayını akıl edememiş. Jebrin’in sitesinin alan adına girdiğimizde gözlerimize inanamadık. Torric’in sitesinin serverını İzmir Büyükşehir Belediyesi sağlıyordu. Nasıl olur falan derken acaba yanlış mı algılıyoruz diyerek serverın gerçekten İ.B.B’den sağlanıp sağlanmadığını telefonla doğrulattık.
Özel görüşmemizde şu çarpıcı bilgilere ulaştık
Jebrin’in menajeri Onur Beziray yaklaşık 3 hafta önce Medyaspor.com.tr yetkililerini arayarak Jebrin’in sitesini aktif hale getirtmiştir. Medyaspor aynı zamanda İzvak, İ.B.B, çeşitli kulüplerin ve firmaların hizmetini sağlamaktadır. Medyaspor birçok site işinde yaptığı gibi Jebrin’in sitesini de İ.B.B serverını üzerinden kurarak hizmete açmıştır. Şimdi İ.B.B gibi büyük bir yapılanmanın serverını Medyaspor nasıl oluyor da Jebrin için kullanabiliyor. İster istemez bu konuda İ.B.B’de zan altında kalıyor ve Bucaspor’un kuyusunu kazmış oluyor. Yani Medyaspor’un olacaklardan haberdar olduğunu bilerek bilmiyormuş ayaklarına yatması hariç İ.B.B’nin serverınıda olaya alet ederek ayrı bir boyut kazandırıyor. Biliyoruz ki Bucaspor Kulübü, Medyaspor ile olan işlerine son verdiği için bu kuruluş kulübümüze düşman kesilmiştir. Medyaspor, yönettiği İzvak sitesi üzerinden İzmir kulübleri özelliklede Göztepe için yandaş haberler yayınlaması ve Bucaspor’u karalayıcı haberler sunmasını daha önceden dile getirmiştik. Yani tüm İzmir, Jebrin’i Bucaspor’dan koparmak için birlik olmuş, ayrılacağının planlarından Medyaspor’da dahil birçok kesimin haberi vardı.
Bu gelişmelerin ardından ise Onur Beziray, Jebrin’i evinden alarak fotoğraf stüdyosuna götürmüş ve burada profesyonelce fotoğraflar çektirip photoshop yaptırmıştır. Onur Bezeray’ın planı tıkır tıkır işliyordu. Bucaspor Kulübü ise hiçbir karşılık beklemeden Jebrin’in kız arkadaşını 10 bin dolara İzmir’de bir okula kayıt ettirmiştir. Ardından hiçbir oyuncuya peşinat verilmezken 60 gün önce Jebrin’e 100 bin dolar verilmiştir çünkü eldeki tek yabancı oydu ve TFF’deki statüsü biraz farklıydı. Yani Jebrin parasının yarısından çoğunu almışken 60 bin dolar için menajerinin düzenbazlığı ile birlikte Bucaspor’dan kaçıp gitmiştir. Ayrıca Kamil’in söylediğine göre Onur Beziray’ın sürekli Torric’i transfer konusunda rıhatsız ettiği ve aklını çelmeye çalıştığı bilgisine ulaştık.
Onur Beziray, bugün önceden hazırlanmış olan Jebrin’in sitesindeki fotoğrafı Medyaspor’a yollayarak siteye koymasını istemiştir. Ardından bir foto ile hiç kimsenin haberdar dahi olmadığı siteden haberi olmuş, ne hikmetse hiç bilinmeyen site tüm ülke ajanslarına servis edilerek gündeme getirilmiştir. Açık ve net şekilde tüm her şey yaklaşık olarak 1 ay önceden düzenlenmiştir. Özetle alan adı Medyaspor üzerinden aktif hale getirilmiş, fotoğraf çekimleri yapılmış ve zamanı geldiğinde haber hazırlanarak siteye konulmuştur.
Tamam kendinizi çok kurnaz sanıyor olabilirsiniz fakat alan adında tüm bilgileri nasıl açık bırakıyorsun teknoloji cahilleri. Ayrıca Jebrin’in Türkçe kelime bilgisi sanmıyoruz ki 10 parmağı geçsin. Resmi sitesinde nasıl destek almadan bu adam Türkçe açıklama yapar şakır şakır.
Kısaca bu olayda Jebrin’in menajeri ile Trabzonspor’lu eski oyuncu Yattara’nın menajeri ortak hareket etmiş.
Bucaspor Kulübü bu olayı en ince ayrıntısına kadar araştırıyor fakat kuş yuvadan uçtu.
Jebrin’in yokluğu Bucaspor’u fazla etkilemez. Çünkü sezon başından bu yana isteksiz oyunu, gol atamaması ve yedek soyunması bunun kanıtıdır.
Bucaspor kurmayları devre arasında ya da en geç sezon sonu Jebrin’i iyi bir fiyata satacaktı fakat yönetim bu paradan da oldu. Ancak her şeye rahmen Jebrin’inde de kansızlık var ve bu göz ardı edilmemesi gerekiyor.
Fırtına’dan kimler geldi kimler geçti Jebrin Efendi. Bu kulüp Battal’ı da gördü, Bekir’i de gördü, Erkan’ı da gördü, Veli’yi de gördü, Ozan’ı da gördü, Hasan’ı da gördü, Sercan’ı da gördü. Anlayacağın Jebrin, kraldan çok kendini kral görme.
Herkes Gider Bucaspor’lu Taraftarlar Fırtınasının Yanında Sonsuza Dek Kalır, Babadan-Oğula Yadigar Sevdasını Yadigar Bırakır!
Bu Taraftar Yılmaz Bu Sevdadan Caymaz 100 Yıllar Geçsede Seni Yalnız Bırakmaz!
Not: Ayrıca Onur Beziray’ın profilinde Jebrin ile ilgili bağlantısı.Tarih 1 Kasım’ı gösteriyor.Yani Jebrin satılmaya ve pazarlanmaya hazırmış.Fotoğrafın üstüne tıklayarak büyük boyutta görebilirsiniz.

Hiç yorum yok: